Qui som

Campus, Patrimoni, Hotel, Centre de Congressos i Reunions,
Apartaments, Assessorament, Candidatures, Pressupostos,
Promoció, Coordinació, Serveis

UAB CAMPUS

La Universitat Autònoma de Barcelona va néixer com un projecte inèdit al nostre país: una universitat de campus.

El campus principal de la UAB està situat a Bellaterra, en un entorn natural de 230 hectàrees, a només 25 Km de Barcelona, a prop de l'aeroport de Barcelona – El Prat i ben connectat per una xarxa excel·lent de comunicacions viàries i de transport públic amb el centre de la ciutat de Barcelona i amb la resta de Catalunya.

En el campus hi ha un hotel-centre de congressos amb 104 habitacions dobles, 2.193 places d'allotjament en apartaments de diferents capacitats, un gran nombre d'auditoris i sales de reunió, una àmplia oferta de bars i restaurants, unes instal·lacions esportives de primer nivell, una zona comercial, cinema, teatre, assistència mèdica, extensos espais verds i tots els serveis que els organitzadors d'activitats necessiten.

A Barcelona la UAB gestiona un edifici modernista, Casa Convalescència, que forma part del recinte històric de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, declarat monument Històric Artístic i Patrimoni Cultural de la Humanitat per la UNESCO.

Casa Convalescència disposa també de tots els espais i serveis necessaris per organitzar-hi congressos, convencions, reunions, cursos i trobades de tot tipus. Per la seva singularitat i personalitat és un espai idoni per celebracions, presentacions i actes de caire cultural i social.

 

Els campus de la UAB, per les seves característiques i pel nivell de qualitat i la diversitat de les seves instal·lacions i serveis, són espais ideals per a l'organització de tot tipus d'activitats, promogudes per la comunitat universitària i pel conjunt de la societat.
Congressos i Esdeveniments UAB Campus

Congressos i Esdeveniments UAB Campus és l'entitat que comercialitza els espais i serveis UAB Campus, i s'encarrega d'assessorar, organitzar i coordinar les activitats que es duen a terme en els diversos campus de la UAB: congressos, convencions i reunions de tot tipus, presentacions de producte, actes socials, activitats a l'aire lliure (Outdoor), i també campus d'estiu i activitats de lleure.

Congressos i Esdeveniments (C & E) s'ofereix, així mateix, per col·laborar en l'organització de les activitats que els membres de la comunitat uiversitària desitgin celebrar fora dels campus de la UAB.

C & E desenvolupa les funcions següents:

 • Identificació de necessitats i assessoria sobre l'organització general dels actes
 • Presentació de la candidatura
 • Elaboració dels pressupostos
 • Col·laboració en la promoció
 • Orientació sobre la tria de la seu adequada i seguiment (adequació de les tarifes, qualitat dels serveis, etc.)
 • Aportació i coordinació dels diversos serveis
 • Secretaria tècnica
 • Secretaria científica
 • Exposicions
 • Allotjament
 • Visites culturals i actes socials
 • Transports
 • Comunicació i publicacions

Per dur a terme algunes d'aquestes tasques C & E compta amb el suport d'empreses i de col·laboradors externs.

Congressos i Esdeveniments UAB Campus
Directora: Maria Clarella i Amenedo
Responsable d’Operacions: Meritxell Navarro i Lleonart
Tècnica d'Operacions: Alexandra Garcia i Gutiérrez

Universitat Autònoma de Barcelona
Vila Universitària
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) Barcelona
Barcelona

Correu electrònic:[email protected]UAB Campus és membre de:

Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) és una institució pública, dinàmica i innovadora, al servei de la societat. Aquesta voluntat de servei, unida a una decidida actitud d'obertura vers l'exterior, l'han consolidat, des que va ser creada l'any 1968, com a un centre de referència a escala local i internacional en els àmbits docent i de recerca, amb més de 535 convenis amb universitats dels cinc continents i amb organismes internacionals.

La ubicació al campus d'institutcions de recerca d'alt nivell del Centro Superior de Investigaciones Científicas i de la Generalitat de Catalunya, entre d'altres, així com la ubicació al seu entorn d'indústries de tecnologia avançada, fan que la UAB formi part d'una de les principals concentracions cientificotècniques del país i d'una zona de gran impuls econòmic i social. Això facilita el desenvolupament de projectes comuns i potencia els fluxos de transferència de tecnologia.

L'any 2009 la Universitat Autònoma va obtenir el reconeixement de Campus d'Excel·lència Internacional.